Roddmaskin

Varje gym bör ha en roddmaskin, oavsett om det är till hemmagymmet eller till företaget.
Att träna med en roddmaskin är en av de mest heltäckande och effektivaste träningsformerna du kan göra. På en roddmaskin belastar du alla de större muskelgrupperna, får upp pulsen och flåset.
Att träna på en roddmaskin är skonsamt och är en träningsform som passar de flesta!
Sportsmaster har roddmaskiner i alla prisklasser som passar företag, kommersiella gymmet och hemmaträning. Välkända varumärken; Concept2, Xebex Fitness, Life Fitness

Vad passar en roddmaskin till?

Roddmaskinen passar bra till intervaller eftersom man kan öka eller sänka tempot på nolltid. Hur jobbig träningen ska vara bestämmer man genom att ställa in den s.k. dragfaktorn.

På de flesta roddmaskiner görs detta med ett handtag som sitter på sidan av svänghjulet. Det kan vara lite knepigt, och många ställer in en alldeles för hög belastning på roddmaskinen i början vilket ger sämre träningseffekt.

Vad du bör tänka på när du ska köpa en roddmaskin?

Se vår guide för val av roddmaskin eller ta kontakt med en av våra erfarna säljare som gärna ger dig råd och vägledning i valet av roddmaskin.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med service så har vi ett etablerat serviceteam med ett stort reservdelslager.

60 dagars öppet köp – trygg handel

För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp.