Kontakta oss

Vi hjälper dig! Kontakta oss för råd och hjälp vid val av maskin och utrustning.

Telefon

021 4444 290

E-post

Försäljning, produktinformation, leveranser och andra frågor: team@sportsmaster.se
Service, montering, produktfel: service@sportsmaster.se

Nordic Sportsmaster AB
Regattagatan 51
723 48 Västerås

Visa på karta

Öppettider Showroom Västerås

Ring eller maila för att avtala tid i vårat Showroom

Vi hjälper dig! 

Vår styrka ligger i den personliga vägledningen från kompetenta medarbetare som själva är aktiva utövare och som tillbringar mycket tid på träning både ute och inne. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så att du kan hitta den produkt som passar dig och dina behov.

Vilken maskin behöver du? 

Vi tror att mångsidighet är viktigt och att man ska kunna träna både kondition och styrketräning i träningsrummet. Val av utrustning beror helt och hållet på hur mycket utrymme du har, hur många som kommer att använda utrustningen, vilken typ av träning du är ute efter och hur mycket träningsutrustningen kommer att användas. Behöver du bara en maskin eller planerar du att inreda ett träningsrum med flera maskiner? Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig. 

Sportsmaster.se

I vår webbutik hittar du detaljerade beskrivningar och priser på alla våra produkter. Här hittar du också tips och råd, förslag på träningsprogram och annan nyttig information om träning. Vill du testa produkterna har vi showroom i Västerås. Du får sakkunnig vägledning och kan testa alla våra maskiner. Här finns också serviceavdelning och verkstad. Vi har också ett nätverk av högt kvalificerade servicepartner i de större städerna.

Bra priser 

Vi köper våra produkter direkt från tillverkaren och kan därför erbjuda robusta och funktionella maskiner till bra priser utan dyra mellanhänder.
Kontakta oss idag för ett samtal utan köptvång.